Projektek  
   Szeptember 1-jén lesz a II. FociFesztivál! 2012-08-14  
Tavaly, augusztus 27-én több mint kétezren látogattak el az első FociFesztiválra, vettek részt a programokon és nézték meg az 1986-os magyar válogatott és az ex-szovjet válogatott mérkőzését, mely 5-5-re végződött. Az aranylabdás Igor Belanov, a volt Juventus játékos, Alexandr Zavarov, a legendás kapus Rinat Daszajev illetve Détári, Bognár, Garaba, Nagy Antal, Kovács Kálmán, Szokolai és a többiek játéka 25 év után is parádés volt.

Idén is különleges programokkal és világhírű vendégekkel készülünk arra, hogy a vakáció utolsó hétvégéjén szórakoztató, jókedvű futballünnepet varázsoljunk a Budapestről könnyen megközelíthető, modern és kényelmes Telki Edzőközpontba.

A fesztivállal a labdarúgást szeretnénk népszerűsíteni, ezért a programokat úgy állítottuk össze, hogy azokon a családok minden tagja jól érezhesse magát, a gyerekektől az idősekig. Biztosak vagyunk benne, hogy itt mindenki megtalálja az őt érdeklő látványosságokat és aktivitásokat; talán csak a bőség zavara okozhat gondot. Az alábbiakban kiemeljük a legnagyobb érdeklődésre számot tartó programokat.

Idén 85 éve született és 10 éve hunyt el Kubala László, a magyar labdarúgás történetének egyik legfényesebb csillaga. A II. FociFesztivál rá emlékezik a Kubala Kupával, melyen bizonyosan részt vesz majd a magyar öregfiúk válogatott. Az ellenfél kiléte egyelőre maradjon titok...

Sok népszerű hírességet vonultat fel a nagy hagyományú Színészek-Újságírók Rangadó (SZÚR), melyet ezentúl – terveink szerint – minden évben a FociFesztiválon rendezünk meg.

Az MLSZ munkájának két fontos eredményére, az amatőr csapatok versenyeztetési költségeinek drasztikus csökkentésére és a gőzerővel zajló pályaépítésekre látványos bemutatókkal hívjuk fel majd a figyelmet.
Lesz futsal minden mennyiségben: felnőtt férfi, női és utánpótlás futsal válogatottak bemutató edzései, közte futsal gyakorlópálya és szabad játék.

Megrendezzük az Egyetemi Bajnokok Ligáját,  az egyetemi-főiskolai kispályás futballbajnokságok győzteseinek tornáját.

Egyre népszerűbb a strandfoci, lesz alkalom a válogatott edzéseit megnézni, a gyerekeknek bajnokságon játszani.
A hagyományos lábtenisz kedvelői sem fognak unatkozni, itt is lehetőség nyílik szabad játékra a válogatott edzései között.

A szurkolói csapatokra is gondoltunk, akik híres BL-döntőket játszanak majd újra: Manchester-Bayern, Milan-Liverpool, Barcelona-Arsenal és Real Madrid-Juventus meccsek zajlanak le ezen klubok szurkolóiból verbuvált csapatokkal.

A II. FociFesztivál vendégsportja idén a judo lesz, a programokért Hadfi Dániel, európa-bajnok versenyző felel majd.
Lesz Kelet-Nyugat Kupa, melyre várjuk a baráti társaságok, csapatok jelentkezését, hogy a FociFesztivál estéjére kiderüljön, a Dunától jobbra vagy balra rúgják jobban a labdát...
A László Atya Kupa keretében a szakmák csapatai versengenek: ügyvédek, orvosok, parlamenti képviselők, dj-k, stbstsb.

Bicskei Bertalan tizenegyesrúgó bajnokság, freestyle bemutatók, gombfoci, csocsó, számítógépes foci, filmsátor....és sok-sok más aktivitás.

Az adidas programjain mindenki lemérheti rúgásának erősségét, a legújabb chip-et tartalmazó cipőkkel pedig bebizonyíthatja, hogy gyorsabban vezeti a labdát, mint Messi...

Bemutató mérkőzést játszanak a Magyar Speciális Olimpia Szövetség értelmi fogyatékos labdarúgói.
A hölgyekre is gondolunk: őket szépségápolási tanácsadás, fodrász-bemutatók várják.

A II. FociFesztivál jegyei a FootballFactor üzeltében kaphatóak szeptember 1-ig, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 55., nyitvatartása hétfőtől - péntekig 10-19 óráig, szombaton és vasárnap 10-17 óráig. Telefon: +36-1-269 1831, +36-20-296-2669, e-mail: info@footballfactor.hu
Időpont: 2012. szeptember 1. (szombat, 9-20 óráig).
Helyszín: Globall Football Park Sporthotel**** -  Telki
Jegyár szeptember 1-ig és szeptember 1-én 14.00-ig 500 Ft/fő, szeptember 1-én 14.00-tól 750 Ft/fő.

Info:
Dömötör Fanni
domotor.fanni@ypsylonmedia.hu
+36-70-953-03-06
www.focifesztival.hu
http://www.facebook.com/focifesztival