Projektek  
   FociFesztivál 2011-09  
Úgy érezzük a FociFesztivál sikere megmutatta, hogy érdemes minőségi körülményeket teremteni és ezáltal a fiatal generációkat is megnyerni a sportnak. Külön öröm számunkra, hogy a résztvevők nagy része, főleg a fiatalok, nemcsak nézők voltak, hanem ki is próbálták a különböző focis sportágakat. Bízunk benne, hogy megismerve a sport örömét sokukat ösztönöztük arra, hogy rendszeresen játsszák ennek a csodálatos sportágnak valamelyik válfaját.

Köszönjük minden résztvevőnek, hogy megértették és magukévá tették a FociFesztivál üzenetét; a gálamérkőzések négy csapatának, hogy remek megmozdulásaikkal megcsillogtatva tudásukat megmutatták, hogy miért rajongott ezekért a csapatokért és játékosokért többszázezer ember.

Hálásak vagyunk mindazok segítségéért, akik nélkül nem jöhetett volna ez a rendezvény, mindenekelőtt a szponzorainknak, a szakmai partnerséget és a helyszínt biztosító MLSZ-nek és a sajtó munkatársainak.

Büszkék vagyunk arra, hogy külföldi partnerünk, az (ex-)szovjet válogatott tagjai elmondták, hogy milyen ritka alkalmat teremtett nekik a találkozásra ez a fesztivál, hiszen az elmúlt 25 évben különböző országokba sodorta őket a történelem.

Mindezek együtt azt bizonyítják számunkra, hogy jó úton indultunk el és érdemes egy napot a focinak szentelni. Ezért mindent meg fogunk tenni azért, hogy ezt az első FociFesztivált számos további kövesse.